ALERTĂ ANM: Cod Portocaliu de VISCOL pentru judeţul Caraş-Severin, prelungit

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până la ora 23.00 avertizarea cod portocaliu de viscol pentru zona de munte a judeţului în Caraş-Severin. O localitate din judeţ şi trei străzi din alte zone au rămas fără curent electric din cauza viscolului.

878 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Cod Portocaliu de VISCOL pentru judeţul Caraş-Severin, prelungit

COD PORTPCALIU de viscol până duminică seara, în Caraş-Severin

Avertizarea nowcasting era în vigoare până la ora 20.00 în judeţul în Caraş-Severin, la altitudini de peste 1.800 de metri, însă meteorologii au prelungit-o până la ora 23.00.

Viteza vântului ajunge la rafală la 100 - 120 de kilometri pe oră, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Potrivit reprezentanţilor reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, duminică seara erau fără energie electrică, din cauza viscolului, localitatea Berzovia, două străzi din oraşul Bocşa şi o stradă din localitatea Ticvaniu Mic.

Judeţul Caraş-Severin a fost grav afectat, în decembrie, de căderile de zăpadă, IGSU trimiţând atunci generatoare de mare putere pentru a ajuta oamenii rămaşi fără curent electric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici