ALERTĂ METEO: Ger şi vânt puternic în cele mai multe regiuni ale ţării. Se vor înregistra -20 de grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ger şi intensificări ale vântului în cele mai multe dintre regiunile ţării, valabilă până joi la ora 12.00.

5917 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Ger şi vânt puternic în cele mai multe regiuni ale ţării. Se vor înregistra -20 de grade Celsius

ALERTĂ METEO: Informare meteo de ger şi vânt puternic; se vor înregistra -20 de grade Celsius

Meteorologii averzizează că miercuri vântul va continua să prezinte intensificări în regiunile sud-estice şi la munte, unde local vor fi viteze de 40...50 km/h.

Astfel, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Constanţa, precum şi la altitudini mari în Carpaţii de Curbură şi în Munţii Banatului, vor fi intervale de timp în care rafalele vor depăşi 55...60 km/h şi temporar zăpada va fi spulberată.

Potrivit ANM, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi mai ales în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, iar în nopţile următoare, până la sfârşitul săptămânii, gerul se va extinde în cea mai mare parte a ţării.

Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -20 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici