CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării

CFR Infrastructură intervine miercuri, la ora 9, cu pluguri pentru deszăpezire pe 5 intervale de staţii din sud-estul ţării, pentru siguranţa circulaţiei trenurilor; 35 de trenuri fiind anulate, potrivit datelor publicate de CFR Călători.

1207 afișări
Imaginea articolului CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării

CFR a anulat 35 de trenuri şi intervine cu pluguri de deszăpezire în sud-estul ţării (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată, iar trenurile înscrise în circulaţie de operatorii de transport feroviar de călători asigură legătura cu toate zonele ţării", transmite administratorul infrastructurii feroviare.

Utilajele de deszăpezire acţionează la această oră pe secţiile: Videle – Giurgiu, Fundulea - Săruleşti (fir II), Ţăndărei – Slobozia, Medgidia – Tulcea, Feteşti – Lehliu şi Ciulniţa-Călăraşi.

În jumătatea de sud a ţării, condiţiile meteo nefavorabile impun înscrierea în circulaţie doar a trenurilor tractate cu locomotive Diesel (DHC, DA sau GM) pe următoarele intervale de staţii: Urziceni-Slobozia, Alexandria – Zimnicea, Roşiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulniţa-Călăraşi, Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea Oraş.

CFR Călători, a anulat pentru ziua de marţi 35 de trenuri Regio şi Interregio, călătorii având însă la dispoziţie alte garnituri care circulă pe aceleaşi relaţii.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform regulamentului de transport pe calea ferată, precizează CFR Călători.

Lista trenurilor anulate poate fi consultată aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici