Alin Ţucmeanu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adus la DNA pentru a fi audiat

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alin Ţucmeanu a fost adus, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat într-un dosar, potrivit unor surse judiciare.

1224 afișări
Imaginea articolului Alin Ţucmeanu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adus la DNA pentru a fi audiat

Alin Ţucmeanu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adus la DNA pentru a fi audiat (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alin Ţucmeanu a fost adus, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

Alin Ţucmeanu a intrat în sediul DNA însoţit de mascaţi, care au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele său, au spus sursele citate

Secretarul de stat urmează să dea declaraţii, sursele citate neputând însă să precizeze în ce calitate va fi audiat.

Procurorii DNA au ridicat, luni, mai multe documente de la Ministerul Sănătăţii, legate de atribuirea unor contracte.

De asemenea, anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa lui Alin Ţucmeanu, care este suspectat de fapte de corupţie privind atribuirea unor contracte, au precizat sursele citate.

Alin Ţucmeanu a fost la clubul Colectiv în seara incendiului din 30 noiembrie, împreună cu Gabriel Oprea, atunci ministru al Internelor.

Ţucmeanu este, potrivit declaraţiei sale de interese, vicepreşedinte al UNPR Bucureşti şi asociat la SC Continental Construct Imob SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici