AMENZI de 20.000 lei pentru administratorii de drumuri din cauza deficienţelor la deszăpezire

Poliţia Română a dat 14 amenzi, în valoare de aproape 20.000 lei, administratorilor unor segmente de drum din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava pentru deficienţe la intervenţiile de deszăpezire.

503 afișări
Imaginea articolului AMENZI de 20.000 lei pentru administratorii de drumuri din cauza deficienţelor la deszăpezire

AMENZI de 20.000 lei pentru administratorii de drumuri din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava din cauza deficienţelor la deszăpezire (Imagine:Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

"Acţiunea a vizat şi fluidizarea traficului în condiţiile căderilor de precipitaţii sub formă de zăpadă, precum şi facilitarea accesului şi intervenţiei utilajelor de deszăpezire. În urma activităţilor de monitorizare a traficului şi a constatării unor deficienţe, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.375 de lei, administratorilor unor segmente de drum, din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava. Totodată, au fost aplicate 59 de sancţiuni pentru lipsa anvelopelor de iarnă, 3 pentru lipsa materialelor antiderapante şi 2.551 pentru alte abateri la regimul rutier", transmite Poliţia Română.

Poliţiştii au constatat 59 de infracţiuni pe linie rutieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici