Anchetă internă la IPJ Teleorman, după ce un tânăr s-a pozat bând bere în maşina Poliţiei | FOTO

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman a deschis o anchetă internă, după ce un tânăr s-a pozat bând bere la volanul unei autospeciale de Poliţie, iar imaginile au apărut pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1679 afișări
Imaginea articolului Anchetă internă la IPJ Teleorman, după ce un tânăr s-a pozat bând bere în maşina Poliţiei | FOTO

Anchetă internă la IPJ Teleorman, după ce un tânăr s-a pozat bând bere în autospeciala Poliţiei

Imagini cu un tânăr care bea bere dintr-un pahar în timp ce se află la volanul unei autospeciale de Poliţie au apărut pe Facebook, iar conducerea IPJ Teleorman a deschis o anchetă, stabilind, deocamdată, că fotografiile au fost realizate în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliţie, conducerea IPJ Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alaturată, Storobăneasa, efectua anumite verificări”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

Sursa citată a mai spus că incidentul s-a produs deoarece poliţistul a plecat de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile şi documentele erau asupra omului legii.

Dragole a precizat că s-a dispus cercetarea disciplinară îl vizează pe poliţistul care a lăsat autospeciala nesupravegheată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici