O autospecială a poliţiei, implicată într-un accident pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Doi răniţi

Două persoane au fost rănite uşor în urma unui accident care a avut loc, marţi, pe Şoseaua Olteniţei din Capitală după ce şoferul unei maşini nu a acordat prioritate de trecere unei maşini de poliţie aflate în misiune.

1605 afișări
Imaginea articolului O autospecială a poliţiei, implicată într-un accident pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Doi răniţi

O autospecială a poliţiei, implicată într-un accident pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Doi răniţi

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că o autospecială de poliţie aflată în misiune, care se deplasa pe Şoseaua Olteniţei spre bulevardul Constantin Brâncoveanu, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată într-un accident rutier.

Şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei, iar în urma coliziunii, un minor de 10 ani şi conducătorul auto al autospecialei au fost răniţi uşor.

Poliţistul aflat la volan era în timpul serviciului, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta nu consumase alcool.

Circulaţia tramvaielor în zona a fost blocată în ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici