Anchetă la un liceu din Găeşti, unde doi elevi s-au filmat când ascultau manele la ora de matematică - VIDEO

Conducerea Liceului Agricol din Găeşti (Dâmboviţa) a dispus începerea unei anchete disciplinare în cazul a doi elevi care s-au filmat în timp ce ascultau manele şi foloseau un limbaj vulgar la ora de matematică, apoi au postat înregistrarea pe internet.

650 afișări
Imaginea articolului Anchetă la un liceu din Găeşti, unde doi elevi s-au filmat când ascultau manele la ora de matematică - VIDEO

Anchetă la un liceu din Găeşti, unde doi elevi s-au filmat când ascultau manele la ora de matematică - VIDEO (Imagine: Shutterstock)

Conducerea Liceului Agricol ”Doctor C. Angelescu” din oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a dispus începerea unei anchete disciplinare după ce doi elevi s-au filmat în timp ce ascultau manele şi foloseau un limbaj vulgar la ora de matematică.

În filmuleţul respectiv, postat pe internet de cei doi elevi, se aude muzica din telefonul unuia dintre ei şi discuţiile lor în timp ce profesoara ţine lecţia de matematică.

Inspectorul şcolar general adjunct de la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, Ovidiu Băsceanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma verificărilor comisia de disciplină de la liceu va propune sancţiunile în acest caz, acestea urmând să fie aprobate de Consiliul Profesoral şi de Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ.

”Ceea ce s-a întâmplat este un eveniment regretabil şi care nu poate rămâne fără urmări”, a declarat reprezentantul Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa.

Pentru fapta lor, tinerii riscă sancţiuni constând în scăderea notei la purtare, eliminarea din şcoală pentru o perioadă de la trei la cinci zile sau chiar exmatricularea, conform noului regulament de organizare şi funcţionare în învăţământul preuniversitar, a spus inspectorul şcolar Ovidiu Băsceanu.

Profesoara la ora căreia a fost făcută filmarea a afirmat că era concentrată la lecţie şi nu a remarcat ce făceau cei doi elevi.

Nu este pentru prima dată când cei doi elevi ai Liceului Agricol din Găeşti au probleme de comportament. Conform unor surse din liceu, în trecut, cei doi elevi au fost amendaţi de jandarmi în urma comportamentului necorespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici