Ansamblu rezidenţial care scoate la vânzare camere de hotel, la mare sau la munte. Nordis Mamaia a fost deja vândut în proporţie de 80%

  • Nordis Mamaia este cel mai mare ansamblu rezidenţial şi hotelier de pe litoral.
  • Nordis Mamaia va avea 712 camere şi 620 de apartmente rezidenţiale.
  • La Sinaia, NORDIS construieşte cel mai mare ansamblu rezidenţial şi hotelier de 5 stele.
2928 afișări
Imaginea articolului Ansamblu rezidenţial care scoate la vânzare camere de hotel, la mare sau la munte. Nordis Mamaia a fost deja vândut în proporţie de 80%

Sursa foto: Facebook

Cei care au o sumă de bani şi vor să o investească, o variantă foarte bună este sectorul imobiliar. Dar cum ar fi, în loc de un apartament într-un oraş de care trebuie să se ocupe fiecare, să investească într-un apartament la hotel, de care se ocupă alţii, care pot asigura şi turişti?
 
Grupul Nordis pune la dispoziţie această posibilitate nouă pe piaţa din România. Nordis Mamaia, cel mai mare ansamblu rezidenţial şi hotelier de pe litoralul românesc, cu 11 etaje, 712 camere de hotel şi 620 apartamente rezidenţiale, SPA, 9 restaurante, cinematograf VIP, loc de joacă pentru copii şi plajă privată de 10.000 de metri pătraţi, a fost deja vândut în proporţie de 80%. 
 
„Sunt oameni care vor să investească în produsul nostru, pentru o investiţie fără bătăi de cap. Am strâns 100.000-200.000-300.000 – îi am în bancă, vreau să fac ceva cu ei. Alternativa ar fi să cumpăr ceva aici în Bucureşti sau în orice alt oraş din ţară şi să îl închiriez mai apoi. Dar aici am foarte multe bătăi de cap. Noi ceea ce oferim în partea noastră de hotel este un randament fix de 7% - undeva peste 50% peste media naţioanlă. Şi fără absolut nicio bătaie de cap. Şi, ca bonus, oferim şi o săptămână de concediu pe an din proprietatea ta. Şi un venit garantat lunar. Este acel randament de 7% care se împarte la 12 luni. Preţul mediu cu care s-a vândut o proprietate în momentul de faţă este puţin sub 100.000”, a spus Alexandru Mihai, director general Nordis Group.
 
Grupul deschide ansamblu rezidenţial şi hotelier şi la munte. Unul în Sinaia, altul în Braşov, cu o investiţie de 25 de milioane de euro, respectiv 31 de milioane de euro, cu condiţii tot de 5 stele.
 
Ansamblurile vor beneficia de facilităţi interioare, astfel încât se bazează pe clienţi pe tot parcursul anului, nu doar în sezon. 
 
„Faţă de acest proiect mai avem şi Nordis Sinaia unde lucrările vor începe chiar în luna iulie. Separat de asta avem şi Nordis Braşov. Şi avem şi unul în Bucureşti – Nordis View, pe Şoseaua Fabrica de Glocoză pe care urmează să îl lansăm foarte, foarte curând. Am făcut cel mai mare SPA din judeţul Constanţa, vorbim de un SPA de 3.200 de metri pătraţi. Am făcut o galerie comercială de peste 1.000 de metri pătraţi cu branduri de lux. Avem 9 baruri, restaurante şi cafenele în complex, astfel încât ai venit, te-ai cazat la Nordis Mamaia, ai unde să mergi. Bineînţeles că România. Pentru că Nordis Group e o societate cu capital 100% românesc. Sunt mai mulţi asociaţi care avem fiecare câte o părticică şi pentru că partea de patriotism e foarte importantă pentru noi”, a afirmat Alexandru Mihai, director general Nordis Group.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici