Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia - FOTO

Un pui de pisică a fost operat, vineri, de o echipă de medici veterinari din Arad, după ce a fost găsit pe stradă grav rănit, având în craniu un proiectil metalic care ar fi fost tras cu o praştie, iar medicii afirmă că vor depune o sesizare penală pentru prinderea agresorului.

247 afișări
Imaginea articolului Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia - FOTO

Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia - FOTO

Arad: Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unui proiectil metalic tras cu praştia

Un pui de pisică a fost găsit pe o stradă din Arad de către un bărbat care îşi plimba câinele şi, pentru că plângea şi era rănit, l-a dus la o clinicăv eterinară, unde medicii au decis să îl opereze la cap, dupăce radiografiile au evidenţiat prezenţa unui proiectil metalic înfipt în craniu, transmitec orespondentul MEDIAFAX.

"La început am crezut că e glonţ în craniu şi am hotărât să facem operaţie, descoperind acest proiectil metalic care intrase în calota craniană cu tot cu piele. După extracţie, l-am studiat şi credem că a fost tras cu o praştie. Este evident un caz de cruzime împotriva unui animal", a declarat medicul veterinar Willi Glaser.

El a spus că puiul de pisică, în vârstă de aproximativ două luni, îşi va reveni şi va fi păstrat la cabinet ca animal de companie.

Medicii clinicii spun că au redactat o sesizare penală, pe care o vord epune la Poliţie, cerând să fie găsit autorul faptei.

Poliţiştii arădeni afirmă că au mai existat cazuri de cruzime împotriva animalelor în judeţ, iar suspecţii riscă închisoare între trei luni şi un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici