Argeş: Femeia suspectată că şi-a ucis copilul de patru ani tăindu-i gâtul cu un cuţit a fost arestată

Magistraţii Tribunalului Argeş au emis, sâmbătă după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele Gabrielei Ţicu, femeia suspectată că vineri dimineaţă şi-a ucis băieţelul în vârstă de trei ani şi zece luni, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului Argeş: Femeia suspectată că şi-a ucis copilul de patru ani tăindu-i gâtul cu un cuţit a fost arestată

Argeş: Femeia suspectată că şi-a ucis copilul de patru ani tăindu-i gâtul cu un cuţit a fost arestată

Potrivit portalului instanţelor de judecată din judeţul Argeş, judecătorii de la Tribunalul Argeş au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele Gabrielei Ţicu valabil din 1 noiembrie până la 30 noiembrie inclusiv.

În faţa instanţei de judecată femeia acuzată că şi-a ucis băieţelul, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie, a fost reprezentată de un avocat din oficiu.

Decizia privind arestarea preventivă poate fi contestată la Curtea de Apel Pitesti în termen de 48 de ore.

Gabriela Ţicu, în vârstă de 25 de ani, din localitatea argeşeană Poienarii de Muscel este suspectată că vineri dimineaţă şi-a ucis băieţelul în vârstă de trei ani şi zece luni, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit. Apropiaţi ai familiei spun că tânăra era depresivă şi că se afla în această stare de la naşterea copilului.

Gabriel Silviu Ţicu, băieţelul de trei ani şi zece luni ucis, vineri dimineaţă, era singurul copil al familiei. Femeia era căsătorită, însă soţul său era plecat de acasă, el lucrând în domeniul petrolier, mama fiind cea care avea grijă de băieţel. Procurorii care anchetează acest caz au făcut verificări în urma cărora s-a stabilit că femeia nu se află în evidenţe ca fiind bolnavă psihic.

În noaptea de joi spre vineri, tânăra mersese cu mama sa la spitalul din Câmpulung şi revenise acasă în jurul orei 6.00, au declarat surse judiciare. Totodată, surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că procurorii au avut dificultăţi în a comunica cu femeia, aceasta nefiind coerentă. Cel mai probabil, ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă are discernământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici