ATENŢIONARE ANM de ploi, până vineri 11 martie. Care sunt zonele care vor fi afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de ploi şi intensificări ale vântului în intervalul 9 martie, ora 15.00 - 11 martie, ora 07.00.

3833 afișări
Imaginea articolului ATENŢIONARE ANM de ploi, până vineri 11 martie. Care sunt zonele care vor fi afectate

ATENŢIONARE ANM de ploi, până vineri 11 martie. Care sunt zonele care vor fi afectate (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

 În intervalul menţionat, va ploua în cea mai mare parte a ţării. În Banat, în Oltenia şi în vestul Munteniei se vor cumula cantităţi de apă de 20...25 l/mp şi izolat de peste 35...40 l/mp.

La munte, în special în Carpaţii Meridionali, la peste 1800 m altitudine precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, informează ANM

Vântul va avea intensificări locale şi temporare în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze de 50-60 km/h.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici