Autostrada A2, ÎNCHISĂ până la kilometrul 80 dinspre Bucureşti către Constanţa

Poliţia rutieră a închis Autostrada A2 dinspre Bucureşti către Constanţa, până la kilometrul 80, din cauza poleiului, aceeaşi măsură fiind luată şi pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, potrivit şefului Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

1287 afișări
Imaginea articolului Autostrada A2, ÎNCHISĂ până la kilometrul 80 dinspre Bucureşti către Constanţa

Autostrada A2, închisă până la kilometrul 80 dinspre Bucureşti către Constanţa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Până la ora transmiterii acestei ştiri, s-au înregistrat 21 de accidente rutiere, toate doar cu pagube materiale.

Un număr de 385 de poliţişti au lucrat, alături de echipe ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România, în zonele afectate de polei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici