AVARIE MAJORĂ la reţeaua de termoficare a Bacăului: Jumătate de oraş nu are căldură şi apă caldă

Peste 6.000 de apartamente din Bacău, adică aproape jumătate din cele racordate la sistemul de termoficare, au rămas fără apă caldă şi încălzire, miercuri, în urma unei avarii, iar reprezentanţii Thermoenergy SA intervin pentru remedierea defecţiunii, estimând că furnizarea se va relua joi.

1090 afișări
Imaginea articolului AVARIE MAJORĂ la reţeaua de termoficare a Bacăului: Jumătate de oraş nu are căldură şi apă caldă

AVARIE MAJORĂ la reţeaua de termoficare a Bacăului: Jumătate de oraş nu are căldură şi apă caldă

Thermoenergy Group SA Bacău a întrerupt, miercuri, furnizarea căldurii şi a apei calde în aproape jumătate de municipiu - în zonele de nord, centru şi gară - după ce o avarie majoră a afectat o conductă principală de alimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor societăţii de termoficare, peste 6.000 de apartamente sunt afectate de măsura sistării celor două servicii.

"În total, sunt nealimentate 26 de puncte termice din cartierele Republicii, Centru, Gară, Energiei, Mioriţei, Bistriţa Lac şi Nord. Echipele noastre de intervenţie se află la locul avariei şi lucrează pentru remedierea acesteia astfel încât mâine (joi - n.r.) toţi consumatorii noştri să resimtă din nou căldura în apartamente", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SC Thermoenergy Group SA Bacău, Narcisa Antoneac.

Potrivit acesteia, conducta spartă va fi reparată, cel mai probabil, încă de miercuri, însă umplerea instalaţiilor şi echilibrarea sistemului de termoficare durează aproximativ o zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici