AVERTIZARE METEO: Ceaţă în Bucureşti şi mai multe judeţe. Vizibilitatea va fi redusă

Meteorologii au avertizat că luni, până la ora 11.00, în Bucureşti şi în mai multe judeţe din jumătatea de est a ţării va fi ceaţă, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi local sub 50 de metri.

418 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Ceaţă în Bucureşti şi mai multe judeţe. Vizibilitatea va fi redusă

AVERTIZARE METEO: Ceaţă în Bucureşti şi mai multe judeţe din estul ţării. Vizibilitatea va fi redusă (Imagine: Cosmin Dan-Mediafax Foto)

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), între orele 8.00 şi 11.00, în judeţele Vrancea, Bacău, Suceava, Neamţ, Botoşani, Iaşi, inclusiv pe drumul E 85, pe arii relativ extinse va fi ceaţă, asociată cu burniţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În zonele joase şi pe drumurile naţionale din judeţele Sibiu, Braşov (DN1), Mureş şi Covasna, între orele 8.10 şi 10.10 va fi ceaţă asociată cu burniţă, care vor reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În judeţele Teleorman, Giurgiu, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa şi Ilfov, inclusiv în Bucureşti şi pe autostrada A2, între orele 7.25 şi 10.25 va fi ceaţă, vizibilitatea fiind scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici