Avocat: S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, investigaţiile continuă joi

Avocatul Ion Cazacu a declarat, miercuri, că de la locuinţa lui Adrian Năstase au fost ridicate probe, anchetatorii au făcut fotografii, iar investigaţiile vor continua joi.

266 afișări
Imaginea articolului Avocat: S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, investigaţiile continuă joi

Avocat: S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, investigaţiile continuă joi (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Ion Cazacu a venit de la Spitalul Floreasca, unde a fost să vadă care este stare lui Năstase, la locuinţa acestuia din strada Zambaccian.

El a spus că anchetatorii au ridicat probe de la locuinţa lui Năstase şi au făcut fotografii.

Potrivit acestuia, investigaţiile vor continua joi, când anchetatorii vor veni la locuinţa lui Năstase după ce vor anunţa acest lucru.

Întrebat dacă poliţiştii i-au salvat viaţa lui Adrian Năstase, Cazacu a răspuns afirmativ.

Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici