BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Proba la alegere a profilului şi specializării. Vezi care au fost subiectele şi baremele

60.345 de candidaţi susţin astăzi proba la alegere a profilului şi specializării, în cadrul sesiunii a II-a a Bacalaureatului 2011. Majoritatea candidaţilor s-au înscris pentru susţinerea probelor scrise, acolo unde în vară au fost cei mai mulţi picaţi.

1039 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Proba la alegere a profilului şi specializării. Vezi care au fost subiectele şi baremele

BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Proba la alegere a profilului şi specializării (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Subiectele şi baremele de la proba E, la alegere a profilului şi specializării, sesiunea II:

SUBIECTELE LA ANATOMIE

BAREMELE LA ANATOMIE

SUBIECTELE LA BIOLOGIE

BAREMELE LA BIOLOGIE

SUBIECTELE LA CHIMIE ANORGANICĂ

BAREMELE LA CHIMIE ANORGANICĂ

SUBIECTELE LA CHIMIE ORGANICĂ

BAREMELE LA CHIMIE ORGANICĂ

SUBIECTELE LA ECNOMIE

BAREMELE LA ECONOMIE

SUBIECTELE LA FILOZOFIE

BAREMELE LA FILOZOFIE

SUBIECTELE LA FIZICĂ

BAREMELE LA FIZICĂ

SUBIECTELE LA GEOGRAFIE

BAREMELE LA GEOGRAFIE

SUBIECTELE LA INFORMATICĂ C/C++ MI

SUBIECTELE LA INFORMATICĂ C/C++ SN

SUBIECTELE LA INFORMATICĂ PASCAL MI

SUBIECTELE LA INFORMATICĂ PASCAL SN

BAREMELE LA INFORMATICĂ MI

BAREMELE LA INFORMATICĂ SN

SUBIECTELE LA LOGICĂ

BAREMELE LA LOGICĂ

SUBIECTELE LA PSIHOLOGIE

BAREMELE LA PSIHOLOGIE

SUBIECTELE LA SOCIOLOGIE

BAREMELE LA SOCIOLOGIE

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început în 22 august, pentru examinări fiind înscrişi 109.595 de candidaţi, cu aproape 40.000 mai mulţi decât în 2010.

În 29 august, 62.348 de candidaţi au fost în sălile de examen pentru testul la limba şi literatura română, iar în 30 august au susţinut proba la limba maternă 945 de candidaţi.

În 4 septembrie vor fi afişate primele rezultate, tot atunci putând depune contestaţii cei nemulţumiţi de notele obţinute. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, vor fi afişate în 7 septembrie.

Probele orale ale bacalaureatului - limba română, limba maternă, o limbă străină, competenţe digitale - s-au desfăşurat în perioada 22 - 26 august.

Conform centralizării naţionale realizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare rezultatele finale la primele probele ale sesiunii august - septembrie a examenului de bacalaureat indică faptul că la proba de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, din totalul celor 11.909 elevi înscrişi s-au prezentat la examen 10.054 de candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici