Bărbat care vindea joint-uri la preţuri ridicole, prins în flagrant în Constanţa

Un bărbat din Constanţa, care confecţiona joint-uri pe care apoi să le vândă cu preţuri între 10 şi 15 lei a fost prins în flagrant, vineri, de jandarmi, care i-au confiscat întreaga „marfă”.

1161 afișări
Imaginea articolului Bărbat care vindea joint-uri la preţuri ridicole, prins în flagrant în Constanţa

Bărbat care vindea joint-uri la preţuri ridicole, prins în flagrant în Constanţa

Jandarmii l-au surprins pe bărbat în zona Casei de Cultură Constanţa având asupra sa 12 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.

„Avea o ţigaretă (joint) şi trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. (...) Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice (...) au observat o persoană care confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta şi a fugit. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar”, spun jandarmii constănţeni.

Bărbatul a declarat că a vrut să vândă substanţa din pliculeţele autosigilate cu 10-15 lei/bucată, porţionând şi substanţa vegetală din foliile de aluminiu.

Jandarmii au confiscat atât pliculeţele autosigilante, cât şi foliile cu substanţă vegetală şi ţigareta găsite şi le vor preda Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici