Bărbat din Vâlcea, acuzat că şi-a omorât mama, reţinut

O femeie de 81 de ani, din localitatea Guşoeni, judeţul Vâlcea, a fost găsită moartă în casă, cu răni pe tot corpul, poliţiştii stabilind că a fost ucisă de fiul său, care, joi dimineaţa, a fost reţinut.

180 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Vâlcea, acuzat că şi-a omorât mama, reţinut

Bărbat din Vâlcea, acuzat că şi-a omorât mama, reţinut

Potrivit Poliţiei Vâlcea, femeia de 81 de ani a fost moartă în casă, acând urme de violenţă la nivelul capului, pe corp şi membre.

„Având în vedere modalitatea în care femeia a fost găsită, leziunile pe care aceasta le prezenta, precum şi aspectele stabilite în primă fază de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, s-a luat legătură cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fiind înregistrat un dosar penal. În urma probatoriului administrat şi având în vedere concluziile preliminare s-a stabilit faptul că, în jurul data de 10 decembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, fiul victimei ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, aplicându-i mai multe lovituri, iar ulterior ar fi sugrumat-o”, a transmis, joi, Poliţia Vâlcea.

Bărbatul este acuzat de omor comis asupra unui membru de familie. Joi dimineaţa, acesta a fost reţinut şi va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici