Bărbat în stare gravă în Sibiu, după ce a fost prins sub un utilaj la o fabrică de cărămidă/ ITM Sibiu supraveghează ancheta în cazul accidentului de muncă

Un bărbat de 45 de ani, din Sibiu, a fost transportat, miercuri dimineaţa, la spital, după ce a fost prins sub un utilaj de presat, incidentul având loc în incinta unei fabrici de cărămidă din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

628 afișări
Imaginea articolului Bărbat în stare gravă în Sibiu, după ce a fost prins sub un utilaj la o fabrică de cărămidă/ ITM Sibiu supraveghează ancheta în cazul accidentului de muncă

Bărbat în stare gravă în Sibiu, după ce a fost prins sub un utilaj la o fabrică de cărămidă

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, miercuri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul, rănit în zona capului, a fost scos de sub utilaj înainte de a sosi pompierii.

„S-a intervenit pentru salvarea unui bărbat de 45 de ani, prins sub un utilaj, pe strada Podului, nr. 127, din Sibiu. Persoana a fost scoasă de sub maşina de presat înainte de a sosi pompierii. Victima a fost resuscitată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-facial sever, inconştient”, a declarat Ramona Nistor.

La locul intervenţiei, în Sibiu, funcţionează o fabrică de cărămidă.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sunt la faţa locului şi au fost anunţaţi şi inspectorii ITM pentru a verifica dacă a fost vorba de un accident de muncă.

ITM Sibiu supraveghează ancheta în cazul accidentului de muncă de la fabrica de cărămidă

Muncitorul rănit grav după ce a fost prins sub un utilaj de presat la fabrica de cărămidă din Sibiu avea contract de muncă la o firmă din Bucureşti, cu punct de lucru la Sibiu, au transmis miercuri, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţii ITM Sibiu, care supraveghează ancheta internă a societăţii.

Ana Gancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul de 45 de ani, rănit grav în incinta unei fabrici de cărămidă, avea contract de muncă valabil şi că nu se cunoaşte motivul pentru care acesta a intrat în zona periculoasă a utilajului, ancheta fiind începută de societate.

„Inspectorii de muncă supraveghează cercetarea accidentului de către firmă şi au demarat acţiuni de verificare privind securitatea şi sănătatea în muncă la societatea respectivă. Nu se cunoaşte încă motivul pentru care persoana a intrat în zona periculoasă. Ştim că avea contract de muncă la o firmă din Bucureşti, care are punct de lucru la Sibiu”, a declarat Gancea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat că starea bărbatului este foarte gravă, fiind intubat.

"Pacientul este internat la Terapie Intensivă, cu traumatism cranio-cerebral sever, cu multiple fracturi la nivelul feţei şi cu contuzii pulmonare. Pacientul a fost resuscitat după un stop cardio-respirator. Starea lui este în continuare gravă, intubat”, a declarat Todăriţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici