Bărbat internat în spital după ce a pariat că bea 10 litri de ţuică, vin şi bere

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea ieşeană Răducăneni, este internat, miercuri, în stare gravă în spital, după ce a băut zece litri de ţuică, vin şi bere, în urma unui pariu pus cu prietenii săi.

68 afișări
Imaginea articolului Bărbat internat în spital după ce a pariat că bea 10 litri de ţuică, vin şi bere

Bărbat internat în spital după ce a pariat că bea 10 litri de ţuică, vin şi bere

Bărbatul a fost adus la Spitalul de Urgenţă din Iaşi în comă alcoolică de gradul doi, după ce a pariat cu prietenii săi că poate bea zece litri de ţuică, vin şi bere.

Medicii de la spitalul ieşean au declarat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 500 de mg la mie în momentul în care a fost adus la unitatea medicală.

"Pacientul, adus în comă toxică, a fost tratat de urgenţă în UPU, apoi a fost internat în secţia de Toxicologie. Bărbatul a pariat şi a câştigat pariul de a bea aproape zece litri de ţuică, vin şi bere, dar era să piardă pariul cu viaţa", a declarat, miercuri, coordonatorul UPU de la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru.

Ciuhodaru a precizat că pronosticul în acest caz este extrem de rezervat, existând riscul apariţiei unor complicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici