Bărbat reţinut după ce a fost prins de două ori la volan cu permisul suspendat

  • Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Vâlcea, după ce a fost prins a doua oară la volan cu permisul suspendat.
  • Prima dată, bărbatul a lovit un stâlp de iluminat public, iar a doua oară a fugit, fiind urmărit de poliţişti.
80 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut după ce a fost prins de două ori la volan cu permisul suspendat

Bărbat reţinut după ce a fost prins de două ori la volan cu permisul suspendat

Potrivit IPJ Vâlcea, poliţiştii au observat duminică pe o stradă din Râmnicu Vâlcea o maşină care circula haotic. Şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că aceştia au pornit în urmărirea autoturismului.

Urmărirea a continuat până în satul Olteni, comuna Bujoreni, unde, pe un drum forestier, şoferul a pierdut controlul volanului şi a părăsit şoseaua, apoi a a fugit în pădurea din apropiere.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, bărbatul fiind prins din urmă, moment în care a fost imobilizat şi încătuşat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 30 de ani din comuna Muereasca are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge.

Conform poliţiştilor, în 18 decembrie, acelaşi bărbat a fost implicat într-un accident în comuna Muereasca, după ce a lovit un un stâlp de iluminat public. Şi în acel caz bărbatul avea dreptul de conducere suspendat şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge.

Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea de măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
reţinut,
permis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici