Bărbatul acuzat că a agresat sexual o elevă din Olt, în curtea şcolii, a fost reţinut

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din comuna Izvoarele, acuzat că a agresat sexual o elevă de 14 ani, din Găneasa, în curtea şcolii din satul Dranovăţu, unde fata este elevă, a fost reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1148 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că a agresat sexual o elevă din Olt, în curtea şcolii, a fost reţinut

Bărbatul acuzat că a agresat sexual o elevă din Olt, în curtea şcolii, a fost reţinut

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Arest al Inspectoratului. În cursul zile de sâmbătă, el va fi prezentat unei instanţe cu propunere arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul este angajat al unei firme care introduce reţeaua de apă şi canalizare în comuna Găneasa. În această perioadă se desfăşoară lucrări de branşare şi la şcoala din Dranovăţu.

Primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea, a declarat pentru MEDIAFAX că, miercuri, muncitorul a încercat să sărute o elevă şi a atins-o în zone intime. Eleva a anunţat conducerea şcolii, care a sesizat poliţia.

”Am auzit despre acest incident. Nu e sănătos la cap, ce pot să spun. Lucra la branşarea şcolii din Dranovăţu la reţeaua de apă şi canal. Am luat legătura şi cu şefii lui. Du-te, domne’, la femei care te acceptă, nu la copii!”, a declarat primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici