Bărbatul lovit cu maşina într-o staţie RATB, în continuare în comă indusă, sedat şi ventilat

Bărbatul lovit duminică cu maşina în staţia de autobuz de pe Calea Călăraşi din Capitală este în continuare în comă indusă la Spitalul Bagdasar Arseni, fiind sedat şi ventilat mecanic, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare.

827 afișări
Imaginea articolului Bărbatul lovit cu maşina într-o staţie RATB, în continuare în comă indusă, sedat şi ventilat

Medic: Bărbatul lovit cu maşina într-o staţie RATB, în continuare în comă indusă, sedat şi ventilat

"În momentul de faţă, pacientul este într-o stare staţionară şi este în comă indusă, motiv pntru care este sedat şi ventilat. La cap are o contuzie frontală, care nu pune probleme chirurgicale, dar motivul pentru care se află în comă indusă este legat de contuzia pulmonară pe care o are. Va rămâne sub supravegherea medicilor şi va necesita tratament", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni.

Bărbatul a fost adus de urgenţă, duminică, la Spitalul Bagdasar Arseni după ce a fost lovit, alături de un grup de oameni care aştepta autobuzul într-o staţie RATB de pe Calea Văcăreşti din Capitală, de o maşină la volanul căreia se afla o femeie. O altă femeie a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan, cu răni uşoare.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat, duminică, că un autoturism condus de o femeie, care se deplasa pe Calea Văcăreşti din direcţia Piaţa Sudului spre podul Mihai Bravu, din cauza probabil a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe trotuar, un zona unei staţii RATB, a lovit doi pietoni, apoi s-a răsturnat.

În maşina care s-a răsturnat se aflau doi oameni, femeia de la volan şi un bărbat, care nu au fost însă răniţi.

Şoferul maşinii a fost audiat şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici