Băsescu: Nu am primit nicio informare de la SIE privind dosarul Microsoft

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că nu a primit nicio informare de la SIE despre dosarul Microsoft, iar despre afirmaţia lui Teodor Meleşcanu, că dosarul a fost instrumentat cu sprijin extern, şeful statului a spus că ”foştii şefi SIE au un mare avantaj, că nu trebuie să probeze ce spun”.

431 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu am primit nicio informare de la SIE privind dosarul Microsoft

Băsescu: Nu am primit nicio informare de la SIE privind dosarul Microsoft (Imagine: captură www.sie.ro)

”Eu nu am primit nimic de la SIE despre Microsoft”, a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live, precizând că ”dosarul Microsoft este unul românesc”, instrumentat de instituţiile din ţară.

Despre afirmaţia fostului şef SIE Teodor Meleşcanu că dosarul Microsoft a fost instrumentat cu ajutorul serviciilor străine, Traian Băsescu a spus: ”Şefii de servicii aâu un mare avantaj, că nu trebuie să probeze ceea ce spun”.

Şeful statului a făcut un apel către foştii şefi ai SIE, cu referire la Cătălin Harnagea, Teodor Meleşcanu şi Mihai Răzvan Ungureanu: ”Îi rog să facă publică o dată şi un nume de informare transmisă preşedintelui României, primului ministru sau ministrului de resort, privind nereguli în Microsoft (...) Harnagea, Meleşcanu, Ungureanu cred că pot vinde orice. Nu am primit nicio informaţie de la SIE legată de Microsoft. Am un apel către foşii şefi SIE: Decenţa este de aur. (...) Aici a fost munca SRI, a DNA, a altora”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici