Biroul rectorului Universităţii "Ovidius", sigilat de DNA. Profesorul, audiat într-un caz de LUARE DE MITĂ

Biroul rectorului Universităţii "Ovidius" din Constanţa, Tiberius Epure, a fost sigilat de procurorii anticorupţie, susţin surse judiciare, care precizează că profesorul ar urma să fie adus la DNA - Structura Centrală, pentru a fi audiat într-un caz de luare de mită.

1386 afișări
Imaginea articolului Biroul rectorului Universităţii "Ovidius", sigilat de DNA. Profesorul, audiat într-un caz de LUARE DE MITĂ

Biroul rectorului Universităţii "Ovidius", sigilat de DNA. Profesorul, audiat într-un caz de LUARE DE MITĂ

UPDATE: Rectorul Universităţii "Ovidius" din Constanţa, Tiberius Epure, a fost prins în flagrant, marţi, în timp ce lua mită 4.000 de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Aceleaşi surse susţin că rectorul este suspectat că ar fi primit mită, anterior, alţi aproximativ 6.000 de euro.

Tiberius Epure va fi adus la audieri, marţi, împreună cu alte persoane, care ar fi denunţătorii lui în acest dosar, conform surselor citate.

UPDATE Potrivit surselor citate, biroul rectorului Universităţii "Ovidius" din Constanţa, Tiberius Epure, a fost sigilat de procurorii anticorupţie.

Sursele judiciare susţin că, la ora transmiterii acestei ştiri, Tiberius Epure s-ar afla în drum spre DNA - Structura Centrală, unde ar urma să fie audiat într-un dosar de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici