Boagiu: Constructorii care nu respectă termenele vor fi penalizaţi

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, marţi, în localitatea hunedoreană Şoimuş, că acei constructori care nu respectă termenele de execuţie prevăzute în contracte vor fi penalizaţi.

101 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Constructorii care nu respectă termenele vor fi penalizaţi

Anca Boagiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Constructorii care nu respectă termenele vor fi penalizaţi, pentru că aşa este corect. În situaţia în care nu-şi respectă termenele, avem penalităţi clare, scrise în contracte. Le-au semnat şi le-au asumat, sunt termene pe care trebuie să le respecte", a afirmat ministrul Anca Boagiu.

După ce a făcut o evaluare a lucrărilor pe mai multe tronsoane de autostradă, pe loturile I şi II Orăştie - Sibiu şi Deva - Orăştie, ministrul Transporturilor a declarat că proiectele de investiţii vor fi încheiate la timp.

"După ce am văzut pe ambele tronsoane, nu pot spune că aş avea emoţii, ci, dimpotrivă, cred că vor fi finalizate la timp. Şi, de ce să ascundem adevărul, cred că şi constructorii au tot interesul să lucreze, în această perioadă în care nu sunt multe state în Europa care pun banii din buget pe investiţii, din orice ţară ar veni ei. Dacă firmele vor să facă profit pentru companiile lor, şi noi trebuie să facem profit pentru statul român. Iar profitul statului se materializează în timpii de execuţie şi calitatea lucrărilor", a conchis Anca Boagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici