Boc acuză televiziunile că practică o "diversiune ordinară" în privinţa pensiilor

Premierul Emil Boc a acuzat, vineri, televiziunile că practică o "diversiune ordinară" prin promovarea ideii că statul a redus pensiile aferente lunii martie şi a susţinut că diferenţa de sumă rezultă din faptul că în februarie au fost achitate cumulat pensiile pe primele două luni.

22 afișări
Imaginea articolului Boc acuză televiziunile că practică o "diversiune ordinară" în privinţa pensiilor

Boc acuză televiziunile că practică o "diversiune ordinară" în privinţa pensiilor (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Am văzut o diversiune a unor televiziuni, cum că pensiile din luna martie au scăzut, şi vreau să fiu foarte clar: Legea de majorare a pensiilor pentru grupele I şi II de muncă a intrat în vigoare la sfârşitul lunii decembrie, în ianuarie nu s-a achitat, în februarie s-a plătit cumulat pentru primele două luni, iar în martie s-a revenit la normal. Este o diversiune ordinară acreditarea ideii că în luna martie pensiile au scăzut", a spus Boc, într-o declaraţie susţinută la Ministerul Muncii.

El a asigurat că statul dispune de fonduri suficiente pentru plata pensiilor.

Şeful Guvernului a preluat, vineri dimineaţa, mandatul de interimar la conducerea Ministerului Muncii vineri dimineaţa, într-o întâlnire avută la sediul ministerului cu fostul deţinător al portofoliului, Ioan Botiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici