Boc: Apostu nu are legătură cu pepenarii din dosar. El a modernizat oraşul şi îşi iubeşte familia

Liderul PDL, premierul Emil Boc se declară convins că primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, este nevinovat şi că nu avea nicio legătură cu "pepenarii" invocaţi în dosarul procurorilor, argumentându-şi afirmaţia pe faptul că Apostu "a modernizat oraşul şi îşi iubeşte familia".

616 afișări
Imaginea articolului Boc: Apostu nu are legătură cu pepenarii din dosar. El a modernizat oraşul şi îşi iubeşte familia

Boc: Apostu nu are legătură cu pepenarii din dosar. El a modernizat oraşul şi îşi iubeşte familia (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

El a precizat că îl cunoaşte pe Apostu din 2000, din perioada de opoziţie.

"Despre orice coleg am spus că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, cu atât mai mult despre colegul meu trebuie să spun că beneficiază de prezumţia de nevionovăţie. Sunt convins că, în faţa instanţei de judecată, îşi va demonstra această nevinovăţie. Mă îndoiesc că, de exemplu, acele afirmaţii că avea treabă cu pepenarii sunt reale. Mă îndoiesc, cu sinceritate, că totuşi am lucrat câţiva ani buni, n-am auzit asemenea discuţii. Nu ştiu contractele de care se face referire cu privire la firma de avocatură şi relaţia cu omul de afaceri, dar sunt convins că el nefiind în situaţia de a se apăra, de a putea să spună public...Partidul s-a comportat aşa cum s-a comportat în raport cu oricine, n-a făcut o excepţie deşi sufleteşte, normal, nu-i uşor", a spus Boc luni seara, la postul B1 TV.

Întrebat dacă mai crede în nevinovăţia acestuia, Boc a răspuns afirmativ.

"Cred în nevionovăţia lui şi sper să şi-o demonstreze în faţa instanţei de judecată, pentru că a fost un om care a avut un rol decisiv în modernizarea Clujului, alături de mine şi de alţi colegi, şi este un om care îşi iubeşte familia, este un om care ţine foarte mult la copii, este un om care cred că îşi va demonstra nevinovăţia", a conchis Boc.

Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi omul de afaceri Călin Stoia rămân în arest preventiv pentru încă 30 de zile, după ce instanţa supremă le-a respins, vineri, recursurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici