Bode este nemulţumit. Anchetă MAI la Constanţa, în cazul furtului mitralierei din unitatea militară din Mamaia Sat

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a trimis o echipă mixtă de la IGPR şi de la Jandarmeria Română la Constanţa, pentru că a fost nemulţumit de modul în care s-a desfăşurat ancheta după furtul pistolului mitralieră şi a muniţiei de la unitatea militară din Mamaia Sat, în luna martie.

909 afișări
Imaginea articolului Bode este nemulţumit. Anchetă MAI la Constanţa, în cazul furtului mitralierei din unitatea militară din Mamaia Sat

„Imaginile nu arată deloc bine. Am trimis o echipă mixtă atât de la IGPR, cât şi de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, pentru că acolo au fost şi poliţişti, dar şi jandarmi, să realizeze o anchetă. Sunt acolo de ieri (miercuri - n.r.). I-am rugat să verifice cum au planificat această acţiune, cum au organizat această acţiune şi, mai mult, cum au condus această misiune. Imediat ce vom avea rezultatul anchetei vom lua măsuri, dacă se impune să luăm măsuri, dacă misiunea nu a fost organizată corespunzător”, spune, joi, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Bode spune că nu are informaţii despre câţi poliţişti şi jandarmi au fost alocaţi acestei misiuni.

„Cum a arătat, a arătat rău pentru ei. Vom vedea dacă a fost subdimensionată echipa de acolo”, încheie Bode.

Pistolul mitralieră şi muniţia furate în 19 martie de la o unitate militară din Mamaia Sat au fost găsite în data de 5 iulie, foarte aproape de unitatea de unde au fost furate.

Ancheta în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici