Bucureştenii şi constănţenii, testaţi gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la ieşirea din cluburi

Bucureştenii şi constănţenii vor putea fi testaţi gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la ieşirea din cluburi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul acţiunilor organizate în România şi în alte ţări europene, sub titulatura "Noaptea europeană fără alcool".

170 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii şi constănţenii, testaţi gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la ieşirea din cluburi

Bucureştenii şi constănţenii, testaţi gratuit pentru stabilirea alcoolemiei, la ieşirea din cluburi

În România, care participă pentru a şasea oară la acest eveniment, vor fi organizate mai multe acţiuni preventive în Bucureşti şi Constanţa, la care vor participa, pe lângă poliţişti rutieri, membri ai Asociaţiei Siguranţa Auto, ONG-uri şi voluntari, informează Poliţia Română.

"În cadrul acestora, se vor distribui, la intrarea în cluburi, brăţări de apartenenţă la eveniment, iar la ieşire, cei care doresc, vor fi testaţi cu dispozitive specifice pentru stabilirea gradului alcoolemiei, puse la dispoziţie de către reprezentanţii Asociaţiei Siguranţa Auto", a mai precizat sursa citată.

"Noaptea europeană fără alcool", organizată la nivel european începând din 1995, are drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de tinerii şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici