Un cadavru a fost găsit la marginea Hunedoarei

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit sfâşiat de câini într-o vale aflată la marginea oraşului Hunedoara, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili cauza exactă a decesului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

169 afișări
Imaginea articolului Un cadavru a fost găsit la marginea Hunedoarei

Un cadavru a fost găsit la marginea Hunedoarei

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de către un hunedorean, marţi seara, în zona Valea Seacă.

“Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către un martor cu privire la faptul că în zona Valea Seacă din Hunedoara a observat cadavrul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetări, au stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 53 de ani, din Hunedoara. Cadavrul prezenta multiple leziuni specifice muşcăturilor de câine”, a afirmat Bogdan Niţu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, cadavrul a fost ridicat de către Medicina Legală pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului.

“Poliţiştii aşteaptă rezultatul medico-legal pentru a stabili exact circumstanţele în care a survenit decesul şi cauzele morţii bărbatului respectiv”, a mai precizat Bogdan Niţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici