Caravana ”Alege Oaia” a ajuns la Iaşi | Ministrul Petre Daea a fost absent de la propriul târg, cu toate că mai mulţi ieşeni doreau să îl cunoască

Peste 500 de oameni au participat, marţi, la lansarea campaniei „Alege Oaia”, în parcarea Prefecturii din Iaşi, au mâncat produse tradiţionale şi au băut vin fiert. Cei care au vrut să-l întâlnească pe ministrul Petre Daea au aflat că acesta şi-a anulat vizita în oraşul lor.

489 afișări
Imaginea articolului Caravana ”Alege Oaia” a ajuns la Iaşi | Ministrul Petre Daea a fost absent de la propriul târg, cu toate că mai mulţi ieşeni doreau să îl cunoască

Caravana ”Alege Oaia” a ajuns la Iaşi.

Târgul de produse tradiţionale "Alege Oaia" a fost organizat, marţi, la Iaşi, de administraţia judeţeană, în colaborare cu Ministerul Agriculturii.

La eveniment au venit aproximativ 500 de ieşeni, dornici să deguste din produsele din carne de oaie, vinul fiert sau alte produse tradiţionale.

Deşi îşi anunţase prezenţa, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a decis să îl trimită la eveniment pe secretarul de stat Dumitru Daniel Botanoiu, care a vizitat cele aproximativ 50 de standuri ale producătorilor.

Botanoiu a declarat, presei, că programul „Alege Oaia” este important deoarece oaia „ne hrăneşte, ne îmbracă, menţine tradiţia”.

„Alege oaia este un program care a deschis şi minţile, şi sufletele, dar şi calea producătorului român către piaţa din România. Cred că acest lucru este extrem de important. Pe de altă parte, cred că această perlă vie, cum îi spunem noi, oaia, ne hrăneşte, ne îmbracă, menţine tradiţia totodată, şi să nu uităm că omul, oaia şi albina au făcut România să fie unde este astăzi! Cred că Alege oaia este programul care va da curaj producătorilor, dar - cel mai important – consumatorilor, care pot găsi astfel o carne de o calitate foarte ridicată, dar cred că va crea din nou acea dragoste pe care o resimţim faţă de mediul rural“, a declarat Dumitru Daniel Botănoiu, la Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici