Carmen Dan, audiată la DIICOT, în dosarul 10 august. Fostul ministru, aşteptat cu o pereche de cătuşe roz: „Criminalo!”. VIDEO

Fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul DIICOT, pentru a fi audiată în dosarul protestelor din 10 august 2018. La sosirea la sediul Direcţiei, Carmen Dan a fost huiduită de protestatari.

1026 afișări

Mai mulţi protestatari #Rezist se află, la ora transmiterii ştirii, în faşa sediului DIICOT, unde o aşteaptă pe Carmen Dan să iasă de la audieri. Aceştia au adus şi un banner mare pe care scrie: „Vrem vinovaţii pentru jandarmiada 10 august!”.

Marian Moroşanu, cunoscut sub numele „Ceauşescu”, a adus o pereche de cătuşe roz pentru fostul ministru.

„Criminalo! Doamna senator, dă-ţi demisia!”, au fost mesajele pe care mai mulţi protestatari le-au strigat atunci când Carmen Dan a ajuns la sediul DIICOT.

Fostul ministru de Interne s-a prezentat în faţa procurorilor pentru a fi audiată în dosarul prostestelor din 10 august 2018.

Procurorii DIICOT fac cercetări cu privire la şefii din Jandarmerie care au coordonat intervenţiile din 10 august 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici