Video Codul ROŞU de inundaţii: Drumuri blocate şi case inundate în judeţele Timiş şi Caraş-Severin | FOTO, VIDEO

Un număr de 11 localităţi din judeţele Timiş şi Caraş-Severin au fost afectate, miercuri, după codul roşu de inundaţii care a vizat bazinele hidrografice Bega, Făget, Nădrag şi Bistra. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din case şi să decolmateze podeţe.

2161 afișări

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice prognozate prin Avertizarea Hidrologică cod roşu de inundaţii ce a vizat râurile din bazinele hidrografice: Bega, Făget, Nădrag şi Bistra din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, pentru intervalul orar 14.00 – 18.00.

„Pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din trei case, patru beciuri, patru curţi, precum şi pentru decolmatarea a trei podeţe. De asemenea, au fost afectate temporar trei drumuri judeţene (DJ681, DJ 684B-TM, DJ571-CS) şi un drum comunal (DC 100-TM)”, a transmis IGSU.

La ora transmiterii acestei ştiri se intervine în judeţul Caraş – Severin pentru evacuarea apei dintr-o curte şi un beci, iar în judeţul Timiş pe două drumuri judeţene (DJ 684B şi DJ 681) pentru degajarea aluviunilor şi a apei acumulate pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici