Cât mai e mita la Ministerul Dezvoltării. Un consilier a fost reţinut

  • Un consilier în Ministerul Dezvoltării a fost reţinut pentru 24 de ore.
  • Este bănuit că a primit mită o maşină de lux de 80.000 euro să nu constate nereguli la o firmă.
1009 afișări
Imaginea articolului Cât mai e mita la Ministerul Dezvoltării. Un consilier a fost reţinut

Consilier în Ministerul Dezvoltării, mită o maşină de lux de 80.000 euro

Procurorii DNA anunţă că l-au reţinut pentru 24 de ore pe Dinu Viorel, consilier evaluare - examinare în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei - Serviciul Corp Control, acuzat de luare de mită.

Potrivit DNA, în 2020, Dinu Viorel ar fi pretins şi primit, printr-un intermediar, de la administratorul unei societăţi comerciale, un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Maşina ar fi fost pretinsă şi primită pentru ca Dinu Viorel să nu constate nereguli ce ar fi atras sancţiuni, inclusiv suspendarea contractelor pe care una dintre societăţile comerciale administrate de omul de afaceri le avea încheiate cu două primării din ţară.

Contractele de execuţie lucrări erau finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici