Câţiva angajaţi de la Finanţe au venit să discute cu ministrul. Ialomiţianu le-a promis banii luni

Câţiva angajaţi ai Ministerului de Finanţe au venit, sâmbătă, la sediul instituţiei, pentru a vorbi cu ministrul Gheorghe Ialomiţianu, care le-a promis că îşi vor lua banii luni.

48 afișări
Imaginea articolului Câţiva angajaţi de la Finanţe au venit să discute cu ministrul. Ialomiţianu le-a promis banii luni

Câţiva angajaţi de la Finanţe au venit să discute cu ministrul. Ialomiţianu le-a promis banii luni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Ni s-a spus că ne vom lua banii luni. Dacă luni nu ne vom lua banii, vom decide ce vom face. Ne vom consulta cu ceilalţi colegi şi cu şefii noştri", au spus salariaţii Ministerului de Finanţe.

La sediul Ministerului de Finanţe a venit şi liderul Federaţiei Publisind, Marian Emilian, care a spus că nu a participat la negocierile din ultimele zile, nefiind invitat.

Marian Emilian a susţinut că a venit să vadă care este poziţia Ministerului de Finanţe privind acordarea stimulentelor şi că luni se va decide în Publisind care va fi modul de acţiune.

"Nu am semnat nimic", a spus liderul Publisind.

Liderul sindicatului Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a anunţat, sâmbătă, că

nu va participa la întâlnirea de la Ministerul de Finanţe

, întrucât vineri seara şi-a depus mandatul de lider de sindicat.

"Mi-am dat demisia de onoare, pentru că nu a reuşit să manageriez bine protestul. Am oprit o acţiune superbă care mergea fosrte bine. O colegă mi-a spus să nu oprim protestul pentru că ăştia nu se vor ţine de cuvânt, dar eu am oprit-o. Nu voi merge la întâlnirea de sâmbătă", a spus Marica.

Liderul SNFP, Sebastian Oprescu, a spus, sâmbătă dimineaţă, că toţi colegii din ţară fac o analiză pentru a decide dacă vor veni la negoceri, în condiţiile în care aceştia doresc să intre în acţiuni de protest luni dimineaţă şi că i-a sunat pe Ialomiţianu şi pe Sorin Blejnar să-i anunţe de analiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici