Caz şocant la Brăila. Trei tineri, bănuiţi că au violat o femeie de 59 de ani

  • Trei tineri dintr-o localitate din judeţul Brăila sunt bănuiţi că au violat o femeie de 59 de ani
  • Incidentul s-a produs marţi seara, dar a fost anunţat miercuri dimineaţa
  • Tinerii sunt audiaţi, miercuri, de poliţişti
6382 afișări
Imaginea articolului Caz şocant la Brăila. Trei tineri, bănuiţi că au violat o femeie de 59 de ani

Trei tineri, bănuiţi că au violat o femeie de 59 de ani

Potrivit poliţiştilor brăileni, apelul de urgenţă a fost făcut miercuri, la ora 7.10, de un bărbat din comuna Berteştii de Jos. Acesta le-a spus poliţiştilor că marţi seara o localnică în vârstă de 59 de ani a fost violată de trei persoane.

Poliţiştii au reuşit să-i depisteze pe cei trei suspecţi, care au vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani. Ei au fost duşi la sediul Poliţiei unde sunt audiaţi.

Conform procedurii, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol şi se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici