Caz tragic la Constanţa: O tânără sportivă în vârstă de 25 de ani a murit în timp ce alerga pe stradă

O tânără de 25 de ani, din comuna constănţeană Valu lui Traian, a murit după ce a căzut în timp ce alerga pe o stradă din localitate. Tânăra, care obişnuia să participe la întreceri de atletism pe distanţe mari, a fost găsită de un trecător.

26252 afișări
Imaginea articolului Caz tragic la Constanţa: O tânără sportivă în vârstă de 25 de ani a murit în timp ce alerga pe stradă

Caz tragic la Constanţa: O tânără sportivă în vârstă de 25 de ani a murit în timp ce alerga pe stradă

Potrivit poliţiştilor constănţeni, ea fost găsită sâmbătă seară, căzută pe o stradă din localitatea Valu lui Traian, de un trecător care a cerut imediat ajutor la 112.

Tânără era în stop cardio respirator, iar cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai reuşit să o readucă la viaţă.

Tânăra obişnuia să alerge pe distanţe mari, în anii trecuţi participând la competiţii naţionale de semimaraton, cum ar fi Maratonul Nisipului, de la Mamaia, sau Maratonul Internaţional de la Braşov.

Tânăra nu era cunoscută ca având afecţiuni medicale, medicii legişti urmând să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului.

De asemenea, poliţiştii constănţeni fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici