Ce a găsit un tânăr în coletul în care trebuia să fie un telefon mobil comandat pe internet

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din municipiul Slobozia, a avut parte de o surpriză neplăcută când a desfăcut coletul în care trebuia să se afle un telefon mobil comandat pe internet, pentru care plătise suma de 1.300 de lei.

40259 afișări
Imaginea articolului Ce a găsit un tânăr în coletul în care trebuia să fie un telefon mobil comandat pe internet

Ce a găsit un tânăr în coletul în care trebuia să fie un telefon mobil comandat pe internet (Imagine: Ariva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentantilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului, existând un cerc de suspecţi în acest caz.

"Tânărul a reclamat că în urmă cu aproximativ două săptămâni a făcut o comandă pe internet pentru un telefon mobil, iar la ridicarea coletului a constatat că în loc de telefon se afla o piatră. După ce partea vătămată a achitat suma de 1.300 de lei, a verificat coletul şi a găsit o piatră şi coli de hârtie acoperite cu bandă adezivă. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului", se arată într-un comuicat al Poliţiei Ialomiţa.

Poliţiştii au spus că pentru prevenirea înşelăciunilor şi a altor fapte penale săvârşite prin diverse tehnici de comunicare - telefonie, internet -recomandă oamenilor să manifeste o atenţie sporită în momentul în care comandă bunuri şi produse de pe internet, să solicite garanţii şi să nu furnizeze date confidenţiale, dacă apelul vine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu îl cunosc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici