Ce comanzi şi ce primeşti: Au plătit pentru măşti de protecţie, dar s-au trezit în schimb cu hârtie igienică

  • Aproape 100 de oameni au cumpărat de pe net măşti, dar s-au trezit cu role de hârtie igienică
  • Mai mulţi indivizi anunţau pe net că vând măşti folosind poze fictive
  • Poliţiştii au făcut, azi dimineaţă, mai multe percheziţii în Călăraşi şi Ilfov
  • 9 persoane vor fi aduse la audieri.
1039 afișări

Mai mulţi indivizi s-au gândit să facă bani în pandemie vânzând măşti. Însă au vândut blana ursului din pădure, pentru că niciun cumpărător nu a primit vreo mască şi, în plus, a rămas şi fără bani.

Imediat după ce a fost decretată starea de urgenţă şi stocul măşti de protecţie a fost epuizat peste tot, aproape 10 persoane s-au unit şi s-au gândit să profite.Ei au furat de pe net poze cu măşti de protecţie şi le-au postat pe reţelele de socializare.

Cei 89 clienţi au avut surpriza să găsească în pachete, de fapt, role de hârtie igienică.

Păgubiţii au pierdut banii pentru că au achitat la ridicarea coletului. Lor nu le-a rămas decât să înveţe de pe internet cum să-şi facă singuri mască din hârtia igienică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici