Ce spune Boc despre cazul Hardy Chauncey

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, referitor la incidentul din Giurgiu, că legea trebuie aplicată indiferent de culoarea politică, de origine socială, sau de orice alt criteriu, arătând că a cerut ministrului de Interne aplicarea nediscriminatorie a legii indiferent despre cine e vorba.

1043 afișări
Imaginea articolului Ce spune Boc despre cazul Hardy Chauncey

Ce spune Boc despre cazul Hardy Chauncey (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Boc a fost întrebat cum cataloghează legătura politicului cu clanuri de tip mafiot, pornind de la cazul din Giurgiu în care presa a relatat despre prezenţa la petrecerea unei familii bănuită de activităţi infracţionale a senatorului Cezar Măgureanu.

"Legea este singurul criteriu la care ne raportăm, indiferent despre cine este vorba. Şi am spus că trebuie făcută curăţenie. Sunt foarte mulţi poliţişti corecţi în această ţară care-şi fac datoria. Printre ei, din nefericire, mai sunt unii care nu-şi fac treaba, ei trebuie să plece din sistem. Legea trebuie să se aplice, indiferent de culoarea politică, de origine socială, de avere, de orice. Pentru că asta înseamnă statul de drept. Asta am cerut şi ministrului de Interne şi asta voi face cât voi fi prim-ministru: să cer aplicarea nediscriminatorie şi corectă a legii indiferent despre cine e vorba. Acesta este mesajul meu constant", a răspuns primul-ministru.

Întrebat dacă are ceva să-i reproşeze senatorului Măgureanu, fost membru PDL, în prezent membru al UNPR, Emil Boc a afirmat că "legea şi cei care sunt abilitaţi să o aplice trebuie să stabilească vinovăţia/nevinovăţia, implicarea sau neimplicarea unei persoane".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici