Ceaţa scade vizibilitatea sub 50 de metri în sudul şi estul ţării, inclusiv pe cele trei autostrăzi

Traficul rutier pe majoritatea drumurilor naţionale şi europene din sudul şi estul ţării, inclusiv A1, A2 şi A3, se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care a scăzut vizibilitatea sub 200 de metri şi, pe alocuri, sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic.

215 afișări
Imaginea articolului Ceaţa scade vizibilitatea sub 50 de metri în sudul şi estul ţării, inclusiv pe cele trei autostrăzi

Ceaţa scade vizibilitatea sub 50 de metri în sudul şi estul ţării, inclusiv pe cele trei autostrăzi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Fenomenul se semnalează pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, unde vizibilitatea este sub 100 de metri, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde vizibilitatea este între 20 şi 50 de metri, precum şi pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.

În judeţul Olt pe DN64, DN65 şi DN6, ceaţa a scăzut vizibilitatea în jurul la 50 de metri. Şi în judeţul Argeş, pe DN7 Călineşti - Leordeni, vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri.

Judeţele Constanţa, Tulcea, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Galaţi, Suceava, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Brăila, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Olt, Mehedinţi, Vâlcea, Dolj şi Gorj se află sub atenţionare cu cod galben de ceaţă. Pe lângă ceaţă şi burniţă, pe alocuri se poate semnala şi polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici