CFR Infrastuctură: Punctul de oprire Otopeni Nord va deveni funcţional de luni

CFR Infrastructură a anunţat că de luni va deveni operaţional punctul de oprire Otopeni Nord.

1866 afișări
Imaginea articolului CFR Infrastuctură: Punctul de oprire Otopeni Nord va deveni funcţional de luni

CFR Infrastuctură: Punctul de oprire Otopeni Nord va deveni funcţional de luni

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastuctură, punctul de oprire este situat în oraşul Otopeni, în apropiere de DN1. Aici vor staţiona pentru îmbarcare şi debarcare, 7 trenuri ale CFR Călători care circulă pe Magistrala 700 Bucureşti - Urziceni, şi retur, iar alte 4 trenuri, care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Slobozia Veche, şi retur, vor opri aici de la 1 noiembrie 2021.

Astfel, luni, 25 octombrie, trenul R 7032 (Urziceni – Bucureşti Nord) va avea oprire în PO Otopeni Nord la ora 5.32 şi va ajunge în Bucureşti Nord la ora 6.05, iar în a doua parte a zilei, trenul R 7037 (Bucureşti Nord - Urziceni) va pleca din Bucureşti Nord la ora 19.20, cu oprire în PO Otopeni Nord, la ora 19.49.

PO Otopeni Nord se află între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti şi este o construcţie nouă, pe două niveluri (parter şi etaj), care asigură acces direct la cele 2 peroane (fiecare în lungime de 150 m şi cu lătime de 3 m) prin intermediul unui lift, scări rulante, dar şi scări fixe”, a transmis CFR Infrastuctură.

Noua construcţie feroviară face parte din proiectul Dublarea liniei de cale ferată Mogoşoaia - Baloteşti, proiect finalizat şi finanţat de la bugetul de stat, cu o valoare contractuală de 50,5 milioane lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici