Cinci persoane la spital, după ce ambulanţa în care se aflau a ajuns într-un şanţ în Vrancea

Cinci persoane au ajuns la spital, în prima zi a noului an, după ce şoferul ambulanţei în care se aflau, pe DN 2L, în dreptul satului Varniţa, comuna vrânceană Răcoasa, a pierdut controlul volanului, iar autosanitara a intrat într-un şanţ.

77 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane la spital, după ce ambulanţa în care se aflau a ajuns într-un şanţ în Vrancea

Cinci persoane la spital, după ce ambulanţa în care se aflau a ajuns într-un şanţ, în Vrancea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ȋn ambulanţă se aflau patru persoane din Cȃmpuri, Soveja şi Răcoasa, care urmau să ajungă la dializă la Focşani, şi şoferul autosanitarei, Ionel Bîra., în vârstă de 41 de ani, din Focşani.

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ajuns cu ambulanţa în şanţ.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

„Din primele verificări a reieşit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Maşina a derapat şi a intrat în şanţ. A rezultat rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a altor patru, inclusiv şoferul. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu era băut”, a declarat comisarul şef Teodor Dumitrache, şeful Poliţiei oraşului Panciu.

Conform informaţiilor anchetatorilor, Maria Purdel., de 86 de ani, din Răcoasa, a suferit o fractură de tibie. Celelalte patru persoane, respectiv şoferul Ionel Bîra, Ioan Micu, de 68 de ani, din Soveja, Aurelian Lupuşoru, de 83 de ani, din Cîmpur,i şi Gheorghe Vlădoiu, de 54 de ani, tot din Cîmpuri, au suferit răni uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici