Circulaţia pe A 11, ÎNCHISĂ între DN 7 şi Autostrada Nădlac – Arad. Care este motivul

Circulaţia pe autostrada A11 din vestul ţării, între nodul DN 7 şi nodul A1 Nădlac-Arad, este închisă, de luni, pentru lucrări de refacere a carosabilului, în zonă fiind instituite mai multe variante de ocolire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

429 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe A 11, ÎNCHISĂ între DN 7 şi Autostrada Nădlac – Arad. Care este motivul

Circulaţia pe A 11, ÎNCHISĂ între DN 7 şi Autostrada Nădlac – Arad. Care este motivul (Imagine: Tudor Costi/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă remis luni corespondentului MEDIAFAX de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, restricţia este în vigoare de luni până vineri, inclusiv.

„Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, în perioada 10 – 14 iulie 2017, se închide circulaţia pe autostrada A11 (între nodul DN 7 şi nodul A1 Nădlac-Arad) pe sectorul cuprins între km 0+000 – 2+300, pentru execuţia lucrărilor de refacere a îmbrăcăminţii rutiere”, se arată în comunicat.

Circulaţia este deviată pe DN 7 şi DN 69 în funcţie de zonele de mers. Şoferii sunt rugaţi să respecte modificările rutiere.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, traficul rutier se va desfăşura deviat, pe următoarele variante de ocolire: pentru relaţia Timişoara – Nădlac, pentru direcţiile Oradea, Deva: A1 km 544+936 (Nod A1 cu A11) – A1 km 555+308 (Nod Pecica) – DN 7 km 552+800 – Arad (Oradea-Deva), iar pentru relaţia Nădlac – Timişoara, pentru direcţiile Oradea, Deva: A1 km 546+936 (Nod A1 cu A11) – A1 km 538+800 (Nod A1 – Arad cu DN 69) – DN 69 km 45+800 – Arad (Oradea – Deva).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici