Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitală este reluată după şapte ani. Care este actualul traseu

Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu este reluată, sâmbătă, după ce lucrările la transonul II al străzii, respectiv zona delimitată între bulevardul Nicolae Grigorescu şi bulevardul 1 Decembrie 1918 au fost finalizate, anunţă Primăria Capitalei.

1675 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitală este reluată după şapte ani. Care este actualul traseu

Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu este reluată după 7 ani

"După 7 ani de la oprirea circulaţiei tramvaielor pe bulevardul Liviu Rebreanu, aceasta va fi reluată începând de sâmbătă", a transmis Primăria Capitalei.

Potrivit RATB, de sâmbătă, linia 23 va reveni pe traseul de bază - de la intersecţia Bd. Camil Ressu cu Str. Liviu Rebreanu - pe Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, până la terminalul „Faur Poarta 4”.

Linia 23 circulă pe ruta Zeţarilor, Calea Ferentarilor, Bd. Mărăşeşti, Calea Dudeşti, Str. Liviu Rebreanu, Faur Poarta 4.

Pe linia respectivă s-au făcut probe, iar cetăţenii au fost rugaţi să nu parcheze pe linia de tramvai, fiind amenajate 507 locuri noi de parcare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici