Circulaţie îngreunată pe DN7, între Sibiu şi Vâlcea şi pe Autostrada Deva-Sibiu, din cauza lucrărilor

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marţi, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, dar şi pe Autostrada Deva – Sibiu, unde se efectuează lucrări, poliţiştii recomandând şoferilor să circule cu atenţie sporită.

193 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN7, între Sibiu şi Vâlcea şi pe Autostrada Deva-Sibiu, din cauza lucrărilor

Circulaţie îngreunată pe DN7, între Sibiu şi Vâlcea şi pe Autostrada Deva-Sibiu, din cauza lucrărilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, până în jurul orei 16:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, la kilometrul 356, în zona Simeria, se va lucra la un rost de dilataţie pe banda a doua. Tot pe banda a doua se va lucra şi între kilometrii 246 şi 245, în zona Sibiu, la rigola mediană.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe prima bandă.

De asemenea, Centrul Infotrafic informează că până în jurul orei 18:00, în judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, se vor executa diverse lucrări între kilometrii 201 şi 204 (Căciulata şi Brezoi), unde se asfaltează, între kilometrii 233 şi 234, la limita cu judeţul Sibiu, unde se curăţă rigolele şi la kilometrul 218, în zona Brezoi, unde se consolidează parapetul.

Deoarece pe DN7 traficul rutier este intens, poliţiştii estimează posibilitatea ca în zonele de lucru să se formeze coloane de autovehicule, aceştia recomandându-le şoferilor să nu se angajeze în depăşirea acestora.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici