Circulaţie oprită pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, din cauza unei avarii la o ţeavă de apă

O avarie la o ţeavă de apă în nordul Capitalei, în apropierea Pasajului Băneasa, a provocat, joi după-amiază, perturbarea traficului rutier în zonă, circulaţia fiind oprită pe DN1, pe sensul de ieşire din Bucureşti. Poliţia Rutieră a sesizat Apa Nova în legătură cu acest incident.

61 afișări
Imaginea articolului Circulaţie oprită pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, din cauza unei avarii la o ţeavă de apă

Circulaţie oprită pe DN 1, la ieşirea din Bucureşti, din cauza unei avarii la o ţeavă de apă (Imagine arhivă: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea, se circulă cu dificultate în zona Pasajului Băneasa, traficul fiind oprit pe sensul de ieşire din Capitală.

Apa Nova: Conducta de apă, secţionată de un excavator

Avaria a fost produsă de un excavator al firmei care lucrează la Pasajul Băneasa, care a secţionat conducta de apă aflată în imediata apropiere a şantierului, potrivit reprezentanţilor Apa Nova.

Conducta a fost secţionată cu puţine minute înainte ca premierul interimar Emil Boc să ajungă la şantierul pasajului, pentru a inspecta stadiul lucrării.

Apa Nova încearcă în prezent să oprească alimentarea pe conducta avariată şi să devieze fluxul de apă pe o conducă de serviciu.

Poliţia Rutieră recomandă rute ocolitoare

Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti recomandă şoferilor patru trasee ocolitoare pentru a ieşi din Bucureşti, precizând că traficul de la Piaţa Presei Libere către Aerogării este deja deviat de poliţişti.

Una din variantele pentru şoferii care vor să părăsească Bucureştiul este ruta Tunari - Şoseaua Pipera - Comuna Tunari - Dimieni - dreapta DJ 200B - stânga DJ 101 - Baloteşti - DN1, potrivit inspectorului principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea.

Totodată, o rută ocolitoare poate fi şi Târgovişte - Şoseaua Bucureşti - Mogoşoaia - Bufea - Comuna Corbeanca - Sat Tamaş - DJ 101A - DN1.

Şoferii mai pot circula şi pe Târgovişte - Şoseaua Bucureşti - Şoseaua Gheorghe I. Siseşti - Bulevardul Oaspeţilor - Şoseaua Jandarmeriei - DN1.

O ultima variantă ar fi Bulevardul Lacul Tei - Şoseaua Petricani - Şoseaua Pipera - Strada Erou Nicolae Iancu - Aleea Privighetorilor - Bulevardul Stematin - DN1, a precizat sursa citată.

La momentul transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră de la Piaţa Presei Libere către Aerogării este deja deviată, nemaipermiţându-se ieşirea din Capitală pe acest traseu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici