Circulaţie restricţionată pe DN 1, între Ploieşti şi Bucureşti, până în 18 august

Circulaţia autovehiculelor se va desfăşura cu restricţii pe drumul naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, începând cu 4 iulie şi până în data de 4 august, din cauza unor lucrări la viitoarea autostradă Bucureşti - Braşov.

1406 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată pe DN 1, între Ploieşti şi Bucureşti, până în 18 august

Circulaţie restricţionată pe DN 1, între Ploieşti şi Bucureşti, până în 18 august (Imagine: Mediafax Foto)

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, la kilometrul 53, pentru executarea lucrărilor la pasajul autostrăzii care supratraversează DN1, anunţă Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, între 4 iulie şi 25 iulie sensul de mers Ploieşti - Bucureşti va fi blocat, circulaţia desfăşurându-se pe benzile celuilalt sens de mers.

Începând cu 26 iulie până în 18 august circulaţia va fi restricţionată pe sensul Bucureşti - Ploieşti, traficul urmând a se desfăşura pe benzile aferente sensului Ploieşti - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici